Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Θερινό 2014

Με χαρά σας υποδεχόμαστε και φέτος στον όμορφο κινηματογράφο μας για μια από τις λίγες απολαύσεις που μας έχουν απομείνει σε καιρό κρίσης...

Η κινηματογραφική λέσχη Πετρούπολης για 25η χρονιά συνεχίζει να συμμετέχει δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου μας. Διαλεγμένες με μεράκι, οι  πιο αξιόλογες ταινίες της χρονιάς θα μας ταξιδέψουν, θα μας ψυχαγωγήσουν ,αλλά και θα μας προβληματίσουν.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις  30 Μαΐου όπου θα έχουμε την ευκαιρία να  παρακολουθήσουμε βραβευμένες προβολές από το τελευταίο Φεστιβάλ Δράμας, 2013, ενώ στη συνέχεια, την Κυριακή 1/6 θα προβληθεί το επίκαιρο ντοκιμαντέρ της δημοσιογραφικής ομάδας του Άρη Χατζηστεφάνου, «Φασισμός ΑΕ» .

Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης θα μας συντροφέψει μελωδικά και φέτος στις 6, 13 και 20 Ιουνίου, μισή ώρα πριν από την προβολή των ταινιών, ενώ θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου παρέα με τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Στις 23 και 24 Ιουλίου με αφορμή την επέτειο επανάστασης στην Κούβα θα έχουμε αφιέρωμα στους «Αγώνες των λαών»  με την προβολή του ελληνικού ντοκιμαντέρ «Παλικάρι - Ο Λούης Τίκας και η Σφαγή του Λάντλοου» και της ταινίας «Cuban Story» σε συνεργασία με τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο.

Τα ΚΑΠΗ θα είναι επίτιμοι προσκεκλημένοι μας την 1η Ιουλίου με την ταινία «Μικρά Αγγλία» που λόγω μεγάλης απήχησης θα προβληθεί 4 ημέρες στο τέλος Ιουνίου.

Δεν ξεχνάμε φυσικά τους μικρούς μας φίλους που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις καλύτερες φετινές ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Σας περιμένουμε λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι για μια απόδραση από την καθημερινότητα, στο δροσερό και αγαπημένο θερινό σινεμά της πόλης μας!

Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης

Για το σύντομο πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ
Για το αναλυτικό πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ

Χρήσιμες Πληροφορίες:
Οι τιμές εισιτηρίου έχουν ως εξής:
Κανονικό 5€, Μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι: 4€.
Οι προβολές γίνονται στις 21.00 και στις 23.00 (ανάλογα και με τη διάρκεια της ταινίας) ενώ από αρχές Σεπτέμβρη μεταφέρονται στις 20.30 και στις 22.30.
Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων θα προβάλλονται μεταγλωττισμένες, εκτός από τις περιπτώσεις που παίζονται και δεύτερη προβολή (στις 23.00) οπότε θα είναι με υπότιτλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στον Κινηματογράφο (2105012391) ή να επικοινωνείτε με τη Λέσχη (cinelesxidp@gmail.com).

Διεύθυνση Κιν/φου: Πετρουπόλεως 168




View Larger Map

Ετικέτες

Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης dimos petroupolis petroupoli.gov.gr pkdp.gr σινέ πετρούπολις Δήμος Πετρούπολης Θερινός Κινηματογράφος Πετρούπολης δημοτικός κινηματογράφος πετρούπολης Θερινό Σινεμά Πετρούπολης Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης πολιτιστικό κέντρο πετρούπολης πρόγραμμα 2017 Κινηματοθέατρο Πετρούπολις editorial άρθρα Ελεύθερη είσοδος παιδική ταινία πρόγραμμα 2018 όσκαρ πρόγραμμα 2019 ελληνική ταινία cinelesxi_petroupolis Petroupoli Πετρούπολη καλοκαίρι 2022 Ταινίες Ινστιτούτο Θερβάντες Σινεμά Πετρούπολη καλοκαίρι 2018 πρόγραμμα 2020 καλοκαίρι 2019 καλοκαίρι 2021 Ισπανική πρεσβεία καλοκαίρι 2020 καλοκαίρι 2023 κωμωδία Πρεσβεία Αργεντινής γαλλική ταινία Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ισπανική ταινία πρεσβεία βενεζουέλας Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών ιταλική ταινία χειμώνας 2019-2020 Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας ιρανική πρεσβεία Πρεσβεία Νορβηγίας ιρανική ταινία Απρίλιος 2019 Ιούνιος 2023 πρόγραμμα 2021 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Πρεσβεία Ουρουγουάης πρεσβεία Ισημερινού