Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση - Ακύρωση προβολών Τετάρτη 27/7/2016

Χθες, Τετάρτη 27 Ιουλίου, ακυρώθηκαν οι προβολές των 21.00 και 23.00 της ταινίας Brooklyn, λόγω τεχνικού προβλήματος που αφορά την μηχανή προβολής.
Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους σινεφίλους και σινεφίλες, που θέλησαν να δουν την ταινία. Επίσης, να διευκρινήσουμε ότι για το συγκεκριμένο συμβάν δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι του θερινού κινηματογράφου, κι αυτό το λέμε γιατί κάποιοι αντέδρασαν άσχημα και καταφέρθηκαν εναντίον των υπαλλήλων ζητώντας πίσω τα χρήματα που είχαν δώσει για το εισιτήριο. Να ενημερώσουμε λοιπόν, πως εκτός από δικαιώματα οι θεατές έχουν και υποχρεώσεις. Όταν έχεις εισιτήριο για να παρακολουθήσεις ένα θέαμα, οφείλεις να το έχεις επάνω σου ώστε να είναι στη διάθεση του όποιου ελέγχου, και στη χθεσινοβραδινή περίπτωση, εκείνο που προβλέπεται είναι να υπογραφούν και να σφραγιστούν από την ταμία τα εισιτήρια ώστε να χρησιμοποιηθούν σε άλλη προβολή (όποια επιθυμεί ο θεατής) ή να επιστραφεί και να λάβει το αντίτιμο της αξίας του, όπως κι έγινε! Εάν κάποιος θεατής φρόντισε να το πετάξει στο καλάθι των αχρήστων είναι δική του υποχρέωση να το αναζητήσει και να το επιστρέψει εφόσον θέλει πίσω τα χρήματα του. Όσοι και όσες βιάστηκαν να κρίνουν και να επικρίνουν θα συνιστούσαμε να είναι πιο προσεκτικοί διότι… "αναποδιές" συμβαίνουν, ιδιαίτερα όταν αφορά υπολογιστές και μηχανήματα, και όταν δεν ευθύνονται άνθρωποι γι' αυτό, να είναι πιο προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους. Τόσο η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πετρούπολης, όσοι και οι εργαζόμενοι του Δήμου, έχουμε καταφέρει να έχουμε ενδιαφέρουσες προβολές, σε έναν προσεγμένο χώρο, με την καλύτερη ποιότητα σε ήχο και εικόνα, σε ένα φιλικό περιβάλλον που δεν χωρά τέτοιους είδους αντιδράσεις.
Τέλος, φίλες και φίλοι, οφείλουμε να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και να ψάχνουμε την πραγματική αιτία που μας εκνευρίζει κι έχει… "γκριζάρει" την καθημερινότητά μας και αυτό ν' αγωνιστούμε να αλλάξει. Στο διπλανό μας να μοιράζουμε χαμόγελα κι όχι βρισιές.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όσους έχουν μπροστά τις διακοπές, όσο για τους υπόλοιπους σας περιμένουμε στον όμορφο θερινό μας να απολαύσουμε τις υπόλοιπες ταινίες.