Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

Σινέ Πετρούπολις 2013


Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η μέρα συνεχίζει να μεγαλώνει….
Όντας τόσο τυχεροί, να ζούμε σ' αυτό τον τόπο που μπορεί να συνδυάζει την βραδυνή έξοδο με την κινηματογραφική απόλαυση, επιλέγουμε και φέτος -24η χρονιά λειτουργίας του- το δημοτικό θερινό  κινηματογράφο ως τον αγαπημένο μας χώρο κοινωνικής και πολιτισμικής συνεύρεσης και καλλιέργειας.
Η περίοδος θα ξεκινήσει με μια "ματιά" στο ανοιξιάτικο "15ο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης", με θέματα πολιτικά, κοινωνικά, δια-πολιτισμικά και... φιλοσοφικά, ενώ μία εβδομάδα - και τρεις ταινίες μυθοπλασίας - μετά, θα υποδεχτεί τις βραβευμένες ταινίες του "35ου φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας". Στη συνέχεια, στις 24 & 25 Ιουλίου, η Κιν/κη Λέσχη πιάνοντας το σφιγμό της επικαιρότητας, στρέφει το βλέμμα προς την επανάσταση, μέσα από μια σειρά ταινιών και μια εκδήλωση του δήμου σε συνεργασία με τον ελληνοκουβανικό σύνδεσμο.
Πέρα όμως από την "σινεφίλ" υπόσταση του θερινού μας κινηματογράφου, αυτός δεν παύει να αποτελεί έναν χώρο συνάντησης της κοινότητας που τον περιστοιχίζει, με την οποία αλληλεπιδρά και από την οποία τροφοδοτείται. Προσφέρει απογεύματα συνάντησης με το δημοτικό ωδείο της Πετρούπολης στις 7 & 14 Ιουνίου, καθώς και με τη φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου στις 4 & 21 Ιουνίου, ώστε η τρίτη τέχνη όχι να φιλοξενηθεί σ’αυτή, γιατί δεν της είναι ξένη, αλλά να κοσμήσει την εστία της έβδομης.
Κόσμημα, επίσης, του θερινού κινηματογράφου μας θα αποτελέσουν και οι φίλοι του ΚΑΠΗ της περιοχής στις 23 Ιουνίου, οπότε είναι και επίσημα προσκεκλημένοι.
Σας περιμένουμε λοιπόν στο γνωστό δροσερό, θερινό σινεμά της Πετρούπολης για το συνηθισμένο μας κινηματογραφικό ταξίδι..

Χρήσιμες Οδηγίες
Να συμβουλεύεστε πάντα το πρόγραμμα για τις ακριβείς ώρες  των προβολών και να τηλεφωνείτε στον κινηματογράφο για επιβεβαίωση.
Να έχετε πάντα μαζί σας την κάρτα ή το πάσο σας προς επίδειξή του στους εργαζόμενους στην είσοδο του κινηματογράφου.
Τέλος, ένα ζακετάκι πάντα χρειάζεται στην δροσιά του θερινού...

Τιμές εισιτηρίου:
Κανονικό :  5€
Μαθητικό – Φοιτητικό – Άνεργοι:  4€
Παιδιά (μέχρι 12 ετών):  Ελεύθερη είσοδος


Χρήσιμες Οδηγίες
  • Να συμβουλεύεστε πάντα το πρόγραμμα για τις ακριβείς ώρες  των προβολών και να τηλεφωνείτε στον κινηματογράφο για επιβεβαίωση.
  • Να έχετε πάντα μαζί σας την κάρτα ή το πάσο σας προς επίδειξή του στους εργαζόμενους στην είσοδο του κινηματογράφου.
  • Τέλος, ένα ζακετάκι πάντα χρειάζεται στην δροσιά του θερινού...

Τιμές εισιτηρίου:
Κανονικό :  5€
Μαθητικό – Φοιτητικό – Άνεργοι:  4€
Παιδιά (μέχρι 12 ετών):  Ελεύθερη είσοδος

Τηλ. Κινηματογράφου: 2105012391
Γραφείο Τύπου Δήμου Πετρούπολης (πρωινές ώρες): 2132024475
Site Δήμου Πετρούπολης: http://www.petroupoli.gr

Διεύθυνση:
Πετρουπόλεως 168


Πώς έρχεστε:
Λεωφορεία: 700 από σταθμό Αγ. Αντωνίου και Α11, Β11 από σταθμό Αττική (στάση "Καψή") 

  View Larger Map