Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Πρόγραμμα Θερινού Κινηματογράφου "Πετρούπολις" 2016

Το Καλοκαιράκι έφτασε και η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πετρούπολης σας προσκαλεί, για άλλη μια χρονιά, να απολαύσουμε βραδιές κινηματογράφου στην όμορφη Πετρούπολη.
Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 27 περίπου χρόνων, η ομάδα της Λέσχης, ανανεωμένη με νέα μέλη γεμάτα όρεξη και κέφι για να βάλουν το μικρό λιθαράκι τους στην πολιτιστική δράση της πόλης, διάλεξε  ταινίες για κάθε προτίμηση και ηλικιακή ομάδα.
Ο Θερινός Κινηματογράφος, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα χώρο συλλογικής έκφρασης και δημιουργίας, ανοίγει στις 25 Μαΐου 2016 με διήμερο αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Δράμας και τριήμερο αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Θεσσαλονίκης, ενώ θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα συζητήσουν μαζί μας αρκετοί από τους δημιουργούς των ταινιών.
Το Δημοτικό Ωδείο θα οργανώσει δύο μουσικά δρώμενα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στις 3 Ιουνίου και στις 10 Ιουνίου. Στις 20 Ιουνίου θα έχουμε αφιέρωμα στην Ημέρα της Μουσικής με τη Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης. Στις 26/6 θα απολαύσουμε την κρουστωδία παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ.
Ελάτε λοιπόν μαζί μας να δυναμώσουμε τον Θερινό Κινηματογράφο, να ενημερωθούμε για τις δράσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης τον επόμενο χειμώνα, στην ανακαινισμένη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, να γίνουμε περισσότεροι, γιατί πάντα οι συλλογικότητες «γράφουν ιστορία».
Καλό κινηματογραφικό καλοκαίρι!!!

Δείτε το Πρόγραμμα του Θερινού Κινηματογράφου εδώ