Ο Φαροφύλακας

Μυστηρίου (2018) | Διάρκεια: 101΄ | Αγγλική ταινία σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νίχολμ με τους: Τζέραρντ  Μπάτλερ , Πίτερ Μιούλαν, Κόνορ Σουίντελς
Το Δεκέμβριο του 1900, σε ένα μικρό νησάκι βόρεια της Σκοτίας, το πλοιάριο Έσπερος έδεσε στη προβλήτα μεταφέροντας το πλήρωμα που θα άλλαζε τους τρεις άνδρες που εργαζόταν στο φάρο. 
Όμως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η σημαία έλειπε από τον ιστό, τα κιβώτια ανεφοδιασμού βρισκόταν παρατημένα δίπλα του και κανένας από τους τρεις άνδρες δεν ήταν στον ορίζοντα. Οι πόρτες του καταλύματος ήταν κλειδωμένες, τα κρεβάτια ξέστρωτα και το ρολόι σταματημένο. Μία πεσμένη καρέκλα στη κουζίνα ήταν το μόνο στοιχείο που έδειχνε ότι κάτι κακό μπορεί να συνέβη. Oι ήρωες καλούνται να πάρουν μία απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα, φυτεύοντας όμως μέσα τους τον σπόρο της πλεονεξίας, της παραφροσύνης και μίας πρωτοφανούς αγριότητας. 
Προσεγμένη ταινία  για την απληστία και την εύθραυστη ανθρώπινη φύση, με μυστηριώδη ατμόσφαιρα και ανατροπές. Εμπνευσμένη από έναν αληθινό και αινιγματικό θρύλο, «το μυστήριο της νήσου Φλάναν».
Παρασκευή 9/8 - Σάββατο 10/8 - Κυριακή 11/8/2019
Ώρα προβολής 23:00
Γενική Είσοδος 5€
Facebook Event >>
Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Σινέ Πετρούπολις