Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Καλοκαίρι 2015

             
Με αέρα ανανέωσης ξεκινάμε και φέτος τις προβολές στον όμορφο θερινό κινηματογράφο μας, που απευθύνεται σε όλα τα διαφορετικά γούστα των συμπολιτών μας και όχι μόνο...
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης για 26 πλέον χρόνια συνεχίζει να συμμετέχει δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου μας. Διαλεγμένες με μεράκι, οι  πιο αξιόλογες ταινίες της χρονιάς θα μας προσφέρουν στιγμές ψυχαγωγίας, μνήμης αλλά και προβληματισμού.
Το πρόγραμμα ανοίγει στις  28 Μαΐου, με ένα διήμερο αφιέρωμα στις βραβευμένες ταινίες του  37ου Φεστιβάλ Δράμας 2014, ενώ στη συνέχεια, το Σάββατο και Κυριακή 30 & 31/5 θα προβληθούν επιλεγμένα ελληνικά Ντοκιμαντέρ. Στο τέλος των προβολών αυτών θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συζητήσουμε με τους δημιουργούς ή και τους συντελεστές τους.
Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης θα μας συντροφέψει μελωδικά και φέτος στις 5 και 12 Ιουνίου, μισή ώρα πριν από την προβολή των ταινιών, ενώ θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου παρέα με τη Φιλαρμονική του Δήμου.
Στις 27 Ιουλίου -με αφορμή την επέτειο της επανάστασης στην Κούβα- θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το αφιέρωμα στους «Αγώνες των λαών» με την προβολή της ταινίας «Lucia» σε συνεργασία με τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο.
Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών και τα ΚΑΠΗ Πετρούπολης θα έχουν την τιμητική τους το διήμερο 8 & 9 Ιουλίου με τα ντοκιμαντέρ «Non Omnis Moriar» και το «Αλάτι της Γης», αντίστοιχα.
Δεν ξεχνάμε φυσικά τους μικρούς μας φίλους που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις καλύτερες φετινές ταινίες κινουμένων σχεδίων.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι στο γνωστό δροσερό χώρο – όαση για τις καλοκαιρινές βραδιές. 

Το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.

Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης

Fb: www.facebook.com/cinelesxi.dp
E-mail: cinelesxidp@gmail.com

Χρήσιμες Πληροφορίες:
Οι τιμές εισιτηρίου είναι οι εξής:
Κανονικό 5€.  Μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι, μέλη ΚΑΠΗ, ΑμεΑ: 4€.
Παιδιά μέχρι 12 ετών :Ελεύθερη είσοδος.
Για τις ακριβείς μέρες και ώρες προβολών να συμβουλεύεστε πάντα το πρόγραμμα.
Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων θα προβάλλονται μεταγλωττισμένες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στον κινηματογράφο (2105012391), να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα του Δήμου Πετρούπολης (www.petroupoli.gov.gr),  ή να επικοινωνείτε με τη Λέσχη (cinelesxidp@gmail.com).
 
Διεύθυνση:25ης Μαρτίου (Λεωφόρος Πετρουπόλεως) 168.