Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Cine Πετρούπολις | Έναρξη Παρασκευή 5/6/2020

Είναι γεγονός, ο Ιούνης έφτασε! Το φετινό καλοκαιρινό κινηματογραφικό ταξίδι της Πετρούπολης ξεκινά την Παρασκευή 05/06/2020
Σε μια δύσκολη και περίεργη συγκυρία, το Cine Πετρούπολις θα ανοίξει τις πύλες του για να σας υποδεχθεί στον φιλόξενο χώρο του. Ανανεωμένοι, με αισιοδοξία και θετική διάθεση σαλπάρουμε για νέες κινηματογραφικές εμπειρίες. 
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης, κοντά σας για 31 χρόνια, έχει επιλέξει και φέτος με υπέροχες ταινίες, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μέχρι τον Σεπτέμβρη, συμβάλλοντας με τη σειρά μας στην όσο το δυνατό ομαλότερη και ασφαλέστερη επάνοδο, μετά από μια δύσκολη περίοδο δοκιμασίας για όλους μας. Βραβευμένες, ξεχωριστές ταινίες, διαλεγμένες με πολλή αγάπη και μεράκι που σίγουρα έχουν κάτι να πουν στον καθένα μας, κάποια σημεία της ψυχής του να αγγίξουν και όχι μόνο. Ταινίες που θα μας ταξιδέψουν έξω από το κάδρο της οθόνης. Γιατί ο κινηματογράφος διαθέτει αυτό το μαγικό. Δεν σε περιορίζει στην πραγματικότητα, αντίθετα σε αποδεσμεύει από αυτήν. Η πραγματικότητα παραμένει πάντα το σημείο αναφοράς, οι κόσμοι όμως που σου ανοίγονται σε βοηθούν όχι να δραπετεύσεις από αυτήν, αλλά να τη διαχειριστείς μέσα σε άλλα πλαίσια, μέσα σε άλλα κάδρα, όπως εσύ τα ορίζεις. 
Οι ταινίες λοιπόν επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο, εκεί που ανήκουν. Στο θερινό σινεμά, έξω από τις ψηφιακές πλατφόρμες και τις οθόνες των υπολογιστών και τηλεοράσεων. Μόνοι ή με παρέα, συντροφιά με τον ξάστερο ουρανό και τα καλοκαιρινά φεγγάρια, με τις μυρωδιές του γιασεμιού και του νυχτολούλουδου, θα απολαύσουμε την τέχνη του κινηματογράφου. Πολιτικές ταινίες, κοινωνικές, θρίλερ, κωμωδίες, παιδικές, όλα τα είδη για όλα τα γούστα. Ό,τι ομορφαίνει την ψυχή μας, ό,τι διευρύνει τους ορίζοντές μας, θα βρίσκεται εκεί στον θερινό της Πετρούπολης, το κόσμημα της πόλης μας. 
Σας περιμένουμε λοιπόν, να απολαύσουμε για άλλη μια χρονιά τα μαγευτικά ταξίδια που απλόχερα μας προσφέρουν οι εξαιρετικοί δημιουργοί των ταινιών που περιλαμβάνονται στο φετινό μας πρόγραμμα.Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών θα το βρείτε εδώ με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε ταινία. 
Σεβόμαστε τα μέτρα και τις συμβουλές των ειδικών και Πάμε Θερινό με ασφάλεια.
#pametherinomeasfaleia #cine_petroupolis #tocinemaseperimenei
Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Cine Πετρούπολις
25ης Μαρτίου 168, Πετρούπολη 

Ετικέτες

Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης dimos petroupolis petroupoli.gov.gr pkdp.gr σινέ πετρούπολις Δήμος Πετρούπολης Θερινός Κινηματογράφος Πετρούπολης δημοτικός κινηματογράφος πετρούπολης Θερινό Σινεμά Πετρούπολης Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης πολιτιστικό κέντρο πετρούπολης πρόγραμμα 2017 Κινηματοθέατρο Πετρούπολις editorial άρθρα Ελεύθερη είσοδος παιδική ταινία πρόγραμμα 2018 όσκαρ πρόγραμμα 2019 ελληνική ταινία cinelesxi_petroupolis Petroupoli Πετρούπολη καλοκαίρι 2022 Ταινίες Ινστιτούτο Θερβάντες Σινεμά Πετρούπολη καλοκαίρι 2018 πρόγραμμα 2020 καλοκαίρι 2019 καλοκαίρι 2021 Ισπανική πρεσβεία καλοκαίρι 2020 καλοκαίρι 2023 κωμωδία Πρεσβεία Αργεντινής γαλλική ταινία Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ισπανική ταινία πρεσβεία βενεζουέλας Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών ιταλική ταινία χειμώνας 2019-2020 Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας ιρανική πρεσβεία Πρεσβεία Νορβηγίας ιρανική ταινία Απρίλιος 2019 Ιούνιος 2023 πρόγραμμα 2021 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Πρεσβεία Ουρουγουάης πρεσβεία Ισημερινού