Cine "Πετρούπολις" | Πρόγραμμα Εβδομάδας 1-7 Ιουνίου 2026
Ο Ιούνιος ξεκινά στο Cine "Πετρούπολις" με τρεις ταινίες, δύο συζητήσεις με δημιουργούς και μία ακόμη βραδιά ελεύθερης εισόδου.
Ο Ιούνιος ξεκινά στο Cine "Πετρούπολις" με τρεις ταινίες, δύο συζητήσεις με δημιουργούς και μία ακόμη βραδιά ελεύθερης εισόδου.
1–7 Ιουνίου 2026
Με τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, συζήτηση με συντελεστές και δύο ακόμη ξεχωριστές προβολές συνεχίζεται το πρόγραμμα του Cine "Πετρούπολις".
Μιλώντας για το τέλος
Η Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία του Παντελή Σκουρλά. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη.
The Drama
Μια ανατρεπτική μαύρη ρομαντική κωμωδία που ισορροπεί ανάμεσα στο χιούμορ, την αμηχανία και τις απρόβλεπτες ανατροπές των ανθρώπινων σχέσεων.
Σπασμένη Φλέβα
Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη προβάλλεται στο Cine "Πετρούπολις" από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου. Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη και συντελεστές της ταινίας.
📍Cine "Πετρούπολις"
📅1-7 Ιουνίου 2026
💢Γενική είσοδος: 5€
Σας περιμένουμε για ακόμη μία εβδομάδα γεμάτη κινηματογράφο, συζητήσεις και καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τα αστέρια.

