Δέκα Ύποπτοι για Φόνο / Crooked House

Μυστηρίου (2018) | Διάρκεια: 115'
Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Gilles Paquet-Brenner με τους Max Irons, Stefanie Martini, Glenn Close
Όταν ένας πλούσιος και αδίστακτος Έλληνας κροίσος Aristide Leonides δηλητηριάζεται στο ίδιο του το κρεβάτι, ο ντετέκτιβ Charles Hayward καλείται για να διαλευκάνει το έγκλημα. Η αποκάλυψη ότι η μία από τους κύριους υπόπτους είναι η εγγονή του θύματος, η Sophia, θα τον σοκάρει, μιας και ήταν πρώην ερωμένη του. Ο ντετέκτιβ πρέπει να διατηρήσει το μυαλό του καθαρό, ώστε να καθοδηγήσει την Sophia και την υπόλοιπη οικογένεια σε μια υπόθεση όπου κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας.
Μια ταινία μυστηρίου, κινηματογραφική μεταφορά του best seller μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι «Αράχνες στη Σοφίτα» με all-star cast (από την Γκλεν Κλόουζ μέχρι την Τζίλιαν Αντερσον και από τον Τέρενς Σταμπ μέχρι τον Τζούλιαν Σαντς) και ατμόσφαιρα που γοητεύει.
Το «Crooked House» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1949 στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Μάιο του ίδιου χρόνου στην Μεγάλη Βρετανία. Η ίδια η Κρίστι είχε δηλώσει πως αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα δικά της βιβλία, μαζί με το «Ordeal by Innocence».
Σάββατο 16/3 - Κυριακή  17/3/2019
Ώρα προβολής 20:00
Γενική Είσοδος 5€
Facebook Event >>
Κινηματοθέατρο "Πετρούπολις" - Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου)